5 Νέα Εκπτωτικά Πακέτα από την Agnotis περιμένουν να τα ανακαλυψετε!
8011 141 141

5 Νέα Εκπτωτικά Πακέτα από την Agnotis περιμένουν να τα ανακαλυψετε!

Νέα Εκπτωτικά Πακέτα Προσφορών•Ανακαλύψτε τα τώρα!

Στην Agnotis, επειδή αγαπάμε την φροντίδα και την περιποίηση και θέλουμε να τους δίνουμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και επειδή η σχέση μας με τα μωρά και τους γονείς αποτελεί το βασικό μας εργαλείο και συνάμα κίνητρο για να πορευόμαστε… από σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου σας δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσετε special τιμές, στις ήδη υπάρχουσες μειωμένες τιμές.

Στο πλαίσιο των ευρύτερων προσφορών μας πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα πακέτα με τα προϊόντα μας και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των μωρών και την ευκολία των γονιών, έχουμε ετοιμάσει πέντε διαφορετικές εκπτωτικές προτάσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Εκπτωτικό Πακέτο Μηνιαίας Βρεφικής Περιποίησης με Έκπτωση – 8 €

Πακέτο Μηνιαίας Βρεφικής Περιποίησης

Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο και συμφέρον για εσάς πακέτο. Περιέχει όλη την Σειρά βρεφικών Καλλυντικών μας, 3 Πακέτα Μωρομάντηλα καθώς και τις πάνες ενός μήνα!
Από 67,93€, μόνο 59,93€, εξοικονομώντας 8€!

Εκπτωτικό Πακέτο Γνωριμίας Νεογέννητου με Έκπτωση -8 €

Πακέτο Νεογέννητου

Η Agnotis θέλοντας να καλωσορίσει στην οικογένεια σας το νέο μέλος, σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μηνιαίας περιποίησης σε ακόμα καλύτερη τιμή!
Εδώ θα βρείτε όλα τα καλλυντικά μας, μαζί με μωρομάντηλα(3 πακέτα) και πάνες (μέγεθος νεογέννητου) για ένα ολόκληρο μήνα από 65,93€, μόνο 57,93€!

Εκπτωτικό Πακέτο Βρεφικών Καλλυντικών με Έκπτωση -5 €

Εκπτωτικό Πακέτο Καλλυντικών

Εάν δεν χρειάζεστε Πάνες, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε την παγκοσμίως Βραβευμένη μας Σειρά Βρεφικής Περιποίησης, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία!
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε όλη την φυσική Σειρά, από 35,95€, μόνο 30,95€ κερδίζοντας 5€! 

Εκπτωτικό Πακέτο Προστασίας με Έκπτωση -3 € 

Εκπτωτικό Πακέτο Προστασίας

Χαρίστε στο δερματάκι του μωρού σας την απόλυτη φυσική προστασία που προσφέρει το περίφημο Σπαθόλαδο. Συνδυάστε το με τις πάνες του μήνα και κερδίστε έκπτωση 3€!
Από 37,98€, μόνο 34,78€!

Εκπτωτικό Πακέτο Μπάνιου με Έκπτωση -5 € 

Εκπτωτικό Πακέτο Μπάνιου

Το πιο απολαυστικό μπάνιο, τώρα από 39,97€, μόνο 34,97€!
Συνδυάζοντας τις πάνες του μήνα μαζί με ένα Σετ Μπάνιου (Σαμπουάν & Αφρόλουτρο + Σφουγγαράκι από Κάλυμνο) κερδίζετε έκπτωση 5€!

Δείτε όλα τα Εκπτωτικά Πακέτα Προσφορών της Agnotis!

Οι extra εκπτωτικές τιμές της Agnotis, δεν είναι απλά μια ακόμη κίνηση κατανόησης και βοήθειας για τους σύγχρονους γονείς, είναι παράλληλα μια δημιουργική-οικονομική προσέγγιση, ώστε να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι γονείς τα προϊόντα βρεφικής περιποίησης και να τα βάλουν στη ζωή τους, χωρίς να σκέφτονται τα κόστη και πάνω απ’ όλα εισπράττοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των πρώτων υλών.

Από το σαμπουάν και το αφρόλουτρο, ως το σφουγγαράκι και τις πάνες… από τα μωρομάντηλα και το σπαθόλαδο ως το γαλάκτωμα και την κρέμα αλλαγής πάνας, η Agnotis μοσχοβολάει μέσα στις κούνιες και τα μωρουδιακά φορμάκια και συνοδεύει τα όνειρα κάθε γονιού για τα μικρά του πλασματάκια.

 

 

Ετικέτες: ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares