Παγκόσμιο Ασημένιο Βραβείο για τα Βρεφικά Καλλυντικά της Agnotis
8011 141 141

Παγκόσμιο Ασημένιο Βραβείο για τα Βρεφικά Καλλυντικά της Agnotis

Παγκόσμιο Βραβείο Καλλυντικά Agnotis

Μια παγκόσμια διάκριση για την Agnotis: “Silver Pentaward 2017”

Ασημένιο βραβείο για τα ελληνικά βρεφικά καλλυντικά που έχουν αγαπηθεί από μωρά και γονείς.

Είναι σίγουρα η εταιρία που ξεχωρίζει για τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα της αναφορικά με τις βρεφικές πάνες και την ευρύτερη βρεφική περιποίηση, αλλά δεν παύει να εκπλήσσει με τις συσκευασίες και την γενικότερη αισθητική της.

Η “Agnotis” είναι η Ελληνική εταιρία που απέσπασε το ασημένιο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Worldwide Packaging Design Competition» των φετινών «PENTAWARDS» για τις συσκευασίες των βρεφικών καλλυντικών της. Μέσα από την δημιουργική δουλειά της ομάδας της, είδαμε ξεχωριστές συσκευασίες για όλη τη νέα σειρά βρεφικής περιποίησης. Συσκευασίες που μαρτυρούν την ποιότητα, την λεπτομέρεια, την υπευθυνότητα σε σχέση με τα αγνά υλικά και τελικά την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Η σειρά βρεφικής περιποίησης της Agnotis αποτελείται από τα παρακάτω μοναδικά προϊόντα:

Γνωρίστε την Βραβευμένη Σειρά Βρεφικής Περιποίησης ΕΔΩ

Όσο για τα “Pentawards”;

Είναι βραβεία αφιερωμένα σε αυτό το πολύ δημιουργικό και εμπνευσμένο κομμάτι, που ξεκίνησαν την πορεία τους το 2007, με στόχο να επιβραβεύουν εταιρίες και δημιουργούς-designers. Αναγνωρίζουν το ταλέντο, την ιδιαιτερότητα, την φρέσκια ματιά, τα ιδανικά concept και δίνουν βήμα σε σχεδιαστές, πρακτορεία σχεδιασμού, πρακτορεία επικοινωνίας, εμπορικά σήματα, κατασκευαστές συσκευασιών και σπουδαστές που καταπιάνονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο, έτσι ώστε να επιδείξουν τη δουλειά τους και να ανέβουν αξιοκρατικά στο βάθρο. Ο διαγωνισμός αφορά συσκευασίες που διατίθενται ήδη στην αγορά, αλλά και ιδέες για συσκευασία, που δεν έχουν ακόμη γίνει πράξη.

Δώδεκα φημισμένοι σχεδιαστές και σχεδιαστές συσκευασίας από μεγάλες εταιρίες διεθνώς απαρτίζουν την κριτική επιτροπή με δημιουργικά και εμπορικά κριτήρια, επιλέγοντας αυτά που τους εξιτάρουν, ανάμεσα σε 55 διαφορετικές, γενικές κατηγορίες.

Στην κατηγορία που αφορά τα προϊόντα για μωρά, η Agnotis άφησε το μαγικό σημάδι της, απόλυτα εμπνευσμένο από τον τρυφερό βρεφικό κόσμο. Το κύρος, η εμπειρία, η ευγενής άμιλλα γίνονται το απόλυτο τρίπτυχο για τους συμμετέχοντες και το εφαλτήριο τους για ένα νέο ξεκίνημα στην σφαίρα της μοναδικής δημιουργίας και του ευφάνταστου σχεδιασμού, με παγκόσμιες προδιαγραφές.

Συγχαρητήρια σε εκείνα τα μωρά και εκείνους τους γονείς που την ενέπνευσαν με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις τους, ώστε να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη.

Ετικέτες: , ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares