Ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα Ψώνια για το Νεογέννητο Μωρό σας
8011 141 141

Ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα Ψώνια για το Νεογέννητο Μωρό σας;

Tα πρώτα ψώνια για το νεογέννητο μωρό σας

Πριν έρθει το μωράκι σας στον κόσμο, θα πρέπει να του ετοιμάσετε το παιδικό δωμάτιο και την προίκα του. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η καθημερινότητα με το νεογέννητο μωράκι σας, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δε θα έχετε στη διάθεσή σας πολύ χρόνο για αγορές και ψώνια.

Για να κάνετε τις σωστές και τις κατάλληλες αγορές για το βρεφικό δωμάτιο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα το αντικείμενο να παρέχει ασφάλεια στο παιδί, να ανταποκρίνεται στην ηλικία του και πάνω απ’ όλα να είναι χρήσιμο και για μετά. Δεν πρέπει δηλαδή να αγοράσετε κάτι το οποίο θα πετάξετε στον πρώτο μήνα της ζωής του ή θα το χρησιμοποιήσει το μωρό σας μετά από δύο χρόνια.

Η αλλαξιέρα είναι ένα απαραίτητο και χρήσιμο έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από το παιδικό δωμάτιο, καθώς θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα, κατά το οποίο η αλλαγή της πάνας είναι πολύ συχνή, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε καλαθάκια με τα απολύτως απαραίτητα για να μην τα ψάχνετε την τελευταία στιγμή. Επιλέξτε μία αλλαξιέρα με συρτάρια, που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αργότερα ως συρταριέρα.

Ένα κουνιστό ριλάξ με ψηλή βάση θα σας βοηθήσει με το νανούρισμα του μωρού σας και μπορεί αυτόματα να μετατραπεί σε παιδικό καθισματάκι φαγητού. Έτσι, αφού το μωράκι σας θα έχει συνηθίσει σ’ αυτή την καρέκλα, θα είναι πολύ εύκολη η μετάβαση και η ώρα του φαγητού πολύ ευχάριστη, καθώς θα αισθάνεται οικεία στο κάθισμά του.

Προτιμήστε μία κούνια με καλό στρώμα, που θα προσφέρει άνετο και ασφαλή ύπνο στο παιδί σας, που να μην έχει κατασκευαστεί από τοξικά υλικά και να μην έχει αιχμηρές άκρες. Μία κούνια, που μπορεί να μετατραπεί εύκολα στο πρώτο του κρεβάτι, είναι ιδανική λύση. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα κάγκελά της, από το να αγοράσετε καινούρια, και έτσι η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι θα γίνει μία πολύ απλή υπόθεση!

 

Ετικέτες:

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares