Βρεφικά Παιχνίδια Κατάλληλα για Μωρά 7 έως 10 Μηνών
8011 141 141

Βρεφικά Παιχνίδια Κατάλληλα για Μωρά 7 έως 10 Μηνών

Παιχνίδια Κατάλληλα για Βρέφη 7 έως 10 Μηνών

Στο παρακάτω κείμενο σας παρουσιάζουμε παιχνίδια κατάλληλα για μωράκια ηλικίας από επτά μέχρι δώδεκα μηνών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαβάσετε πριν τη χρήση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Επειδή η αντίληψη του μωρού σας δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως σ’ αυτό το στάδιο της ζωής του, θα πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια, τα οποία ενδέχεται να τραυματίσουν το μωράκι σας, όπως αυτά με κορδόνια ή σχοινάκια που κρέμονται ή μικρά αποσπώμενα κομμάτια που μπορεί να καταπιεί το μωρό.

Οι χρωματιστές μπάλες βοηθούν το μωρό σας να απασχοληθεί και να διασκεδάσει. Σιγουρευτείτε ότι οι μπάλες είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μη χωράνε στο στόμα του μωρού σας και πολύ σκληρές ώστε να μην κόψει κομμάτι αν τις δαγκώσει. Όταν το μωράκι σας φτάσει στο δωδέκατο μήνα, θα είναι σε θέση να κυλήσει τη μπάλα ή να σας την πετάει.

Τα ξύλινα και τα πλαστικά τουβλάκια θα βοηθήσουν το μωράκι σας να μάθει να τοποθετεί και να στοιβάζει αντικείμενα.

Το κουκλοθέατρο και τα λούτρινα ζωάκια διασκεδάζουν το μωρό σας και το απασχολούν πολύ ευχάριστα.

Τα παιχνίδια με κορδονάκι, που λειτουργούν με το τράβηγμα του κορδονιού, είναι επίσης ιδανικά γι’ αυτή την ηλικία. Θα πρέπει, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια, να επιτηρείτε το μωράκι σας, καθώς μπορεί να καταπιεί το κορδονάκι ή τη λαβή που το τραβάει.

Τέλος, τα λαστιχένια αντικείμενα, που κάνουν θόρυβο, απορροφούν νερό ή κολλούν στο πλάι της μπανιέρας, μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα διασκεδαστική την παραμονή του μωρού σας στο μπάνιο.

Ετικέτες: ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares