4+1 Τρόποι Εξοικονόμησης Χρημάτων για Νέους Γονείς
8011 141 141

4+1 Τρόποι Εξοικονόμησης Χρημάτων για Νέους Γονείς

4+1 τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων για νέους γονείς

Δυστυχώς, η εποχή κρίσης και λιτότητας που βιώνουμε δεν βοηθά ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια να αποφασίσουν να φέρουν εύκολα ένα νέο μέλος στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία και η ολοκλήρωση που μπορεί να επιφέρει ένα τόσο δα μικρό μωράκι στον μικρόκοσμο του κάθε νέου μπαμπά ή μαμάς, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην κλασσική παγίδα όμως. Ένα μωρό για να είναι ευτυχισμένο και υγιές, δεν χρειάζεται πολλά πράγματα και δη, αντικείμενα.
Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές οικονομίας για να δείτε ότι όχι μόνο γίνεται, αλλά είναι και πολύ πολύ απλό…

Εξοικονομήστε… θηλάζοντας! 

Ενημερωθείτε παρακολουθώντας κάποιο από τα δωρεάν σεμινάρια θηλασμού που γίνονται σε όλες τις πόλεις, από ειδικούς και διαπιστώστε πως, εμείς οι μαμάδες, είμαστε σχεδιασμένες γι’αυτό!
Δεν είναι δύσκολο! Λίγο κόπο θέλει στην αρχή και υπομονή.
Με τον θηλασμό επιτυγχάνεται σημαντική οικονομία η οποία μπορεί και να αγγίζει ακόμη και τα 200€ /μήνα!!!

Πείτε «ναι» στην ανταλλαγή ρούχων και ειδών βρεφαναπτυξης! 

Εδώ μπορείτε να εξασφαλίσετε πολλές εκατοντάδες ευρώ, καθώς τα βρεφικά ρουχαλάκια μένουν πάντα σαν καινούρια!
Μπορείτε να ανταλλάξετε με μια φίλη σας μαμά, ή ακόμη και μέσα από ομάδες μαμάδων στο Facebook ή μέσα από την πόλη που ζείτε.
Τα είδη βρεφανάπτυξης επίσης, είναι ένα βαρύ κοστολόγιο, ενώ επί της ουσίας χρησιμοποιούνται λίγους μόνο μήνες και μετά πιάνουν απλώς χώρο σε ένα ή και περισσότερα ντουλάπια.

Δεν χρειάζονται ΠΟΛΛΑ παιχνίδια!

Πολλές μαμάδες που έχουν ερωτηθεί, αν θα γύριζαν πίσω το χρόνο, αυτό το έξοδο σχεδόν θα το μηδένιζαν.
Αποδεδειγμένα τα παιδιά, προτιμούν πολύ περισσότερο να παίζουν με μανταλάκια, κουτάλες, κουταλάκια, τάπερ και λεκάνες, παρά με τα σούπερ ειδικά αναπτυξιολογικά παιχνίδια του εμπορίου.
Προς θεού, δεν λέμε ότι δεν είναι ευεργετικά… Αλλά όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα φτάσει ποτέ την αίγλη της κατσαρόλας και της ξύλινης κουτάλας!

Ας είμαστε πιο συγκρατημένες κατά την αγορά κούνιας και καροτσιού!

Σίγουρα ένα φαντεζί καρότσι που μπορείς να το κυκλοφορείς με το μικρό σου δαχτυλάκι και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού είναι το όνειρο κάθε μαμάς.
Απλά ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και με μία «μεταχειρισμένη» επιλογή!
Για τους πρώτους μήνες ένα σλινκ είναι η καλύτερη λύση για το μωράκι σας. Θα σας μυρίζει και θα νιώθει ότι είναι στην αγκαλιά σας, γεγονός πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του μωρού σας κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα πρώτα του έπιπλα. Μια απλή κούνια και μια ακόμη πιο απλή αλλαξιέρα, είναι αρκετά για τον πρώτο χρόνο ζωής του μικρού σας θησαυρού.

Πάνες και βρεφικά καλλυντικά 

Εδώ δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι.

Τι πρέπει να κάνετε;
Να επωφεληθείτε των προσφορών και των ευκαιριών που προσφέρει η αγορά.
Οι online παραγγελίες πάνας, μωρομάντηλων και προϊόντων βρεφικής φροντίδας όπως βρεφικά Σαμπουάν & Αφρόλουτρα και Κρέμες αλλαγής πάνας αποτελούν την νέα τάση!
Μη διστάσετε να αναζητήσετε προσφορές και να συγκρίνετε τιμές. Όταν μάλιστα τα μεταφορικά είναι δωρεάν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Agnotis, μπορεί επωφεληθείτε συνολικής έκπτωσης έως και 40%!
Μόνο θετικές εκπλήξεις θα πάρετε σαν αποτέλεσμα!

Ένα μωρό, είναι η τελειότερη μορφή ζωής. Είναι μαγεία το να μεγαλώνει κανείς ένα χαρούμενο μωρό. Χαρούμενο δεν θα το κάνουν τα αμέτρητα παιχνίδια, ούτε και μια ντουλάπα με ρούχα και παπούτσια…
Χαρούμενο κάνουν ένα παιδί, δύο χαρούμενοι και αγαπημένοι γονείς!

Προϊόντα Agnotis

Σκεφτείτε το!!

 

 

 

Ετικέτες: , ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares