Η δύναμη της μητρικής μυρωδιάς! Αξεπέραστη και αλησμόνητη!
8011 141 141

Η δύναμη της μητρικής μυρωδιάς! Αξεπέραστη και αλησμόνητη!

Η δύναμη της μυρωδιάς της μητέρας

Η μυρωδιά του αγαπημένου σας προσώπου είναι αναμφισβήτητα η ωραιότερη στον κόσμο. Η δύναμή της είναι πάντοτε παρούσα.

Από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής μας, η μυρωδιά είναι συνυφασμένη με τα συναισθήματά μας.

Η μυρωδιά της μαμάς, τόσο πολύτιμη, όσο και απαραίτητη για να νιώσουμε μια πληθώρα όμορφων θετικών συναισθημάτων, ασφάλεια, σιγουριά, προστασία και, φυσικά, ευτυχία! Την αναγνωρίζουμε και την κωδικοποιούμε συνδέοντάς την με όλα αυτά χωρίς ποτέ να την μπερδεύουμε με άλλη! Είναι τόσο ξεχωριστή, τόσο μοναδική, τόσο απόλυτα ξεκάθαρη που δεν μπορεί κανείς να μας ξεγελάσει γι’ αυτή.

Ένα και μόνο ρούχο της μαμάς, κάτι που έχει πάνω της και πήρε τη μυρωδιά της έχει αιχμαλωτίσει τη δύναμη να μας κάνει να νιώσουμε απίστευτα καλά! Γιατί όταν αισθανόμαστε τη μαμά κοντά, όλα είναι καλά, όλα πάνε καλά.. και πώς θα μπορούσαν να μην πάνε εξάλλου; Από τότε που ήμασταν μέσα στο σώμα της, η μαμά τα κατάφερνε να μας φροντίσει ακόμη κι όταν τίποτε δεν της πήγαινε καλά, ακόμη κι όταν έφτανε στα όρια της και ξέσπαγε σε κλάματα από αγανάκτηση, ανασφάλεια, φόβο.

Η μαμά τα καταφέρνει όλα! Κι εμείς το ξέρουμε αυτό! Το νιώσαμε! Το βιώσαμε! Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να το αμφισβητήσουμε! Ήμασταν εκεί και γι’ αυτό όσο μυρίζει «μαμά», όλα πάνε καλά! 

Ετικέτες: , ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares