Κιλά Εγκυμοσύνης : 6 Βήματα για να τους πείτε Αντίο!
8011 141 141

Κιλά Εγκυμοσύνης : 6 Βήματα για να τους πείτε Αντίο!

Κιλά Εγκυμοσύνης : 6 Βήματα για να τους πείτε Αντίο!

Η μέση γυναίκα παίρνει περίπου 12 κιλά κατά μέσο όρο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Για να αποβάλλει τα κιλά της εγκυμοσύνης χρειάζεται τουλάχιστον 4-7 μήνες περίπου.Υπάρχουν αρκετοί εύκολοι τρόποι για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα…

Σταματήστε να τρώτε χαζομάρες!

Δεν έχετε πλέον την δικαιολογία της εγκυμοσύνης και της λιγούρας για να τρώτε ότι γαριδάκια και πατατάκια βρείτε μπροστά σας. Αν κόψετε τα μικροπράγματα που έχουν άχρηστες θερμίδες θα δείτε διαφορά στην ζυγαριά.

Θηλάστε!

Είναι γνωστό σε όλες μας αλλά πρέπει να το πούμε. Με τον θηλασμό καίτε άπειρες θερμίδες και για αυτό προσπαθήστε να θηλάσετε όσο περισσότερο καιρό μπορείτε.

Μην αγοράζετε καινούρια ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σάς μετά την εγκυμοσύνη!

Αν αγοράσετε ρούχα που ταιριάζουν με τα περιττά σας κιλά θα συμβιβαστείτε με την ιδέα των κιλών και θα σταματήσετε να προσπαθείτε να τα χάσετε.

Αγοράστε κορσέδες ειδικούς για μετά την εγκυμοσύνη!

Οι κορσέδες εκτός το ότι βοηθάνε την κοιλιά να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση, σας δίνουν την αίσθηση πως χορταίνετε πιο γρήγορα .Έτσι τρώτε λιγότερο χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

Μην οργανώνετε πολλές βραδιές με φίλους στο σπίτι!

Αν συναντιέστε συνεχώς στο σπίτι με φίλους όλο και κάποιος θα σας βάλει σε πειρασμό και θα θέλει να παραγγείλει πίτσες, σουβλάκια, κλπ . Για αυτό καλύτερα να συναντηθείτε έξω για ποτό η καφέ κλπ.

Ξεκινήστε κάποιο χόμπι!

Γυμναστήριο, χορό, yoga, zumba, ποδήλατο και οτιδήποτε σας αρέσει. Η σωματική άσκηση μας βοηθάει να χάσουμε βάρος αλλά και μας δίνει τρομερή ενέργεια για να συνεχίσουμε το υπόλοιπο της ημέρας. Ακόμη η σωματική άσκηση μας κρατάει απασχολημένες από τους πειρασμούς όπως το τσιμπόλογημα και το άσκοπο άνοιγμα του ψυγείου…

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν τότε κάντε άλλο ένα παιδί! Γιατί δεν θα χρειαστεί να ξεφορτωθείτε τα περιττά σας κιλά και θα μπορείτε να τρώτε ότι θέλετε χωρίς να σας πει κανείς τίποτα…

 

(Photo credits to Bikini Body Mommy)

Ετικέτες: , ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares