Όλα όσα θα πρέπει να περιέχει η τσάντα στην βόλτα με το Νεογέννητο μωρό
8011 141 141

Όλα όσα θα πρέπει να περιέχει η τσάντα στην βόλτα με το Νεογέννητο μωράκι σας

Όλα όσα θα πρέπει να περιέχει η τσάντα στην βόλτα με το Νεογέννητο μωράκι σας

Στο παρακάτω κείμενο σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα πρέπει να περιέχει η τσάντα για το μωράκι σας, όταν βγαίνετε έξω για βόλτα ή πηγαίνετε εκδρομή.

Οι τσάντες, που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ειδικά φτιαγμένες με σκοπό να πάρετε μαζί τα πράγματα που θα χρειαστείτε και να τα τοποθετήσετε τακτοποιημένα σε διάφορες θήκες.

Το Σελτεδάκι θα σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε το μωρό σας, όπως επίσης ένα πακέτο με μωρομάντηλα ή πανάκια καθαρισμού, μερικές πάνες, κρέμα αλλαγής πάνας και δύο πλαστικές σακούλες για τις βρώμικες πάνες και τα άπλυτα. Μη ξεχάσετε σε μία τέτοια περίπτωση να πάρετε μαζί σας ένα μπλουζάκι και ένα παντελονάκι ή ένα φορμάκι.

Να έχετε μαζί σας και ένα ζακετάκι, ειδικά αν βγείτε για βόλτα τις βραδινές ώρες.

Να έχετε μαζί σας το μπιμπερό και ένα μπουκάλι για νερό, αν έχετε σταματήσει το θηλασμό. Αν το μωράκι σας είναι μεγαλύτερο, μην ξεχάσετε το κυπελλάκι του.

Ένα γιαούρτι, μπισκοτάκια ή κρέμα είναι ιδανικά για να μη πεινάσει το μωρό σας, σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε αργότερα στο σπίτι.

Δύο ή τρεις σαλιάρες, πιπίλα και το αγαπημένο του παιχνίδι βοηθούν το μωράκι σας να χαλαρώσει και να αισθάνεται άνετα κατά την παραμονή του στο καρότσι.

Θα πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση του μωρού σας στον ήλιο, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες. Αν είναι αναγκαίο να βγείτε, φορέστε του καπελάκι και αλείψτε το με αντηλιακή κρέμα, γιατί το δέρμα του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Ετικέτες: , ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares