Τα Μεγάλα Λάθη που κάνετε όταν Σιδερώνετε! - Agnotis Blog
8011 141 141

Τα Μεγάλα Λάθη που κάνετε όταν Σιδερώνετε!

μεγάλα λάθη που κάνετε όταν σιδερώνετε

Είτε θεωρείτε τον εαυτό σας expert στο σιδέρωμα, είτε είστε νέα στα καθήκοντα του σπιτιού, δείτε τα πιο κοινά λάθη που όλες κάνουμε αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε!

  1. Σιδερώνετε τα υφάσματα που είναι εντελώς στεγνά

Χρησιμοποιείστε ένα σπρέι για να βρέξετε τα ρούχα που σιδερώνετε. Σε επίμονο τσαλάκωμα χρσιμοποιήστε τον ατμό του σίδερου.

  1. Κρατάτε τα ευαίσθητα ρούχα για το τέλος

Το σίδερο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κρυώσει παρά για να ζεσταθεί. Έτσι αν αφήνετε τα ευαίσθητα ρούχα για το τέλος, θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα ώστε να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία.

  1. Δεν ξέρετε ποια θερμοκρασία να επιλέξετε

Αν το ρούχο σας αποτελείται από αρκετά υφάσματα, θα πρέπει να επιλέξετε την ρύθμιση θερμοκρασίας για το πιο λεπτό ύφασμα. Αυτό θα το προστατεύσει από καταστροφές.

  1. Δεν χρησιμοποιείτε νερό βρύσης

Όσο κι αν ας έχουν πει να χρησιμοποιείτε μόνο αποσταγμένο νερό, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε οτι το κάθε σίδερο είναι διαφορετικό. Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

  1. Δεν καθαρίζετε το σίδερο

Λιωμένα υφάσματα μπορούν να δημιουργήσουν μια κολλώδη στρώση στο σίδερο σας. Θα πρέπει να το καθαρίζετε συχνά ώστε να μην σας δημιουργήσει προβλήματα στα επόμενα ρούχα σας.

  1. Αποθηκεύετε το σίδερο με το νερό μέσα. 

Πάντα θα πρέπει να αδειάζετε το δοχείο του νερού πριν την αποθήκευση.

  1. Δεν αλλάζετε την σιδερώστρα σας

Η σιδερώστρα δεν είναι ένα αντικείμενο που κρατάει μια ζωή. Θα πρέπει να αλλάζετε το ύφασμα της μόλις βλέπετε οτι χρειάζεται.

Ετικέτες: ,

Σχετικά Άρθρα

by
Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 shares